| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Private Property Aka Island Of The Damned (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Private Property Aka Island Of The Damned (2005)Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2016 u 20:24 |
|
Private Property (2005) ![]() Žanr: Krimi, Drama Trajanje: 120 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Elizabeth Dimon Uloge: Mirjana Joković ... Tess David Thornton ... Sam Tomas Arana ... Nigel Richard Parent ... Cricket Bobby Amore ... Pete Maximillian Flisi ... George Tess, (Mirjana Joković) iznenada u bojenju starog svjetionika na izoliranom otoku prekinu dvojica gangstera, Sam (David Thornton) i Nigel (Tomas Arana) koji su iz mora izvukli drvenu kutiju s dragocjenostima. Nakon što im Tess ponudi pomoć uvidi njihove prljave skrivene namjera. No ništa nije kako se čini jer Tess ima i svoje mračne tajne... izvor: mojtv |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |