| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prófugos (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Prófugos (2011)Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2015 u 18:33 |
![]() ![]() čileanskog narkokartela, za posao koji će im promijeniti živote: transport tona kokaina iz Bolivije u čileansku luku Iquique, u zamjenu za milijun dolara. Serija prati propalu operaciju trgovine drogom koja je započela na granici Bolivije i Čilea, četvoricu ljudi koji su je trebali izvesti i prave igrače iza posla. Složena mreža ambicije, prioriteta i korupcije čini priču „Bjegunaca“, u kojoj nitko nije ono što se čini, svi imaju tajnu prošlost, a silna potreba za bijegom, ne znajući od koga ni od čega bježe, povezuje i njih i njihovo bezakonje. ![]() Ažurirao Gajtana - 08.Studeni/Nov.2015 u 18:35 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2020 u 19:45 |
|
Imbecil koji je ovde postavio titlove, nije stavio koji je fps u pitanju. Zbog njega sam izgubio nekoliko sati trazeci adekvatnu verziju. Ubuduce bi trebalo zabraniti kazecenje titlova koji nemaju tehnicke podatke.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2020 u 19:47 |
|
Moj komentar se odnosi na prevodioca Lepog Jonija koji odavno nije aktivan na sajtu a ne na coveka koji je preuzeo titlove.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2020 u 20:06 |
|
Izvinjavam se uploaderima, preterao sam sa komentarom
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2020 u 22:40 |
|
Ne znam stvarno koja je budala ovoj seriji dala ocenu 8.1 Verovatno neko ko je odrastao na Holivod i ne zna nizasta bolje. Jedva sam izdrzao do kraja prvu sezonu od 13 epizoda! Sve je moglo da stane u nekih 8. Cile je mala zemlja sa malom kinematografijom. Jedino sto vredi u seriji su prirodne lepote Cilea koje se nemilice kao intermeza i popunjavanja filmskih praznina obilato koriste. Lepe divne sume, reke, panorame velikih i malih gradova. Gluma je usiljena, prisutna je ona klasicna juznoamericka melodramaticnost. Jedina svetla tacka je korumpirani pandur Oliva .Sama prica je nejasna i prilicno konfuzna sto se tice upletenosti politickih visokih struktura i nihovih ciljeva u trgovini i preraspodeli narkotika na trzistu. Kraj je bezvezan sa idiotskim govorom govornice punim pseudopsihologije . Ne pada mi na pamet da gledam drugu sezonu, zabole me za njihovu dalju sudbinu.
Ocena 5/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |