Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Potražnja prevoda
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potražnja prevoda za serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potražnja prevoda za serije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 346>
Korisnik
Poruka
Grmeclija View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grmeclija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 17:45
P.S. objavljena je i druga epizoda. Engleski titl S01E01 ovde: http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/5069627/siberia-en
Na vrh
zelenovicd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zelenovicd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2013 u 13:21
Fairly legal (2011) season 2

serija je na engleskom

postoji na engleskom .....
Na vrh
Grmeclija View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grmeclija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2013 u 16:59
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2013 u 17:44
Originalno postovano od strane Grmeclija Grmeclija piše:

Znam da je na ovakvoj vrućini veoma teško prevodicima, ali ako je moguće prevod za: http://www.imdb.com/title/tt2215797/?ref_=sr_1  Zero Hour US S01E11 - S01E13. Engleski titl ima ovde:http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-bos,hrv,eng,scc/imdbid-2611350 http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-bos,hrv,eng,scc/imdbid-2676836 i http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/5029700/zero-hour-spring-en Hvala.

Svima koji nestrpljivo očekuju prijevod ove serije!

Već sam započeo prevoditi epizodu 11.
Vjerojatno će biti gotova do sutra navečer ili najkasnije preksutra.
Najavio sam već da ću ovu seriju prevesti cijelu, tako da se smo trebate malo strpjeti.
Znam da prijevod nestrpljivo očekujete, ali vjerujte mi da je dostupan engleski prijevod pravopisno jako loš (čak i fali dosta izgovorenih rečenica) i da se za svaku izgovorenu rečenicu mora ručno naštimavati točno vrijeme.

Na vrh
Grmeclija View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grmeclija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2013 u 07:10
Hvala i oprosti na požurivanjuu, odista sam sretan sa prevodima do sada. Hvala!!!
Na vrh
skene69 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skene69 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2013 u 11:11
da li neko hoce da prevodi 2.sezonu srije Copper 2012
serija je na engleskom
ima engleski prevod
Na vrh
stoleharinga View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stoleharinga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2013 u 21:21
Originalno postovano od strane skene69 skene69 piše:

da li neko hoce da prevodi 2.sezonu srije Copper

Još jedan glas za ovo, veoma dobra serija.
Na vrh
84-nemanja-djordjevi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 84-nemanja-djordjevi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2013 u 08:27
Da li neko moze da prevede seriju Dark Oracle (Mracno Prorocanstvo)
http://www.imdb.com/title/tt0437711/

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2013 u 21:49
Originalno postovano od strane stoleharinga stoleharinga piše:

Originalno postovano od strane skene69 skene69 piše:

da li neko hoce da prevodi 2.sezonu srije Copper

Još jedan glas za ovo, veoma dobra serija.

Možda ja preuzmem, ali javim za koji dan. Zasad je to na vrlo dugom štapu Big smile
What can change the nature of a man?

Na vrh
cjepurda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cjepurda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2013 u 23:00
Ako moze prevod serije Ray Donovan 2 epizoda prve sezone,unapred zahvalan :)

Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2013 u 23:09
Originalno postovano od strane cjepurda cjepurda piše:

Ako moze prevod serije Ray Donovan 2 epizoda prve sezone,unapred zahvalan :)

Biće do kraja nedelje. Smile
Na vrh
alex_nirvana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alex_nirvana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2013 u 03:09
Originalno postovano od strane Grmeclija Grmeclija piše:

Jedna dobra serija krenula je sa pilot emisiom: http://www.imdb.com/title/tt2935974/ S01E01.  Dobra i gledljiva. Ukoliko je moguće da je neko prevede na hrvatski, srpski, bošnjački. Hvala.

Bice u toku dana, eventualno sutra :)

Ažurirao alex_nirvana - 11.Srpanj/Jul.2013 u 03:10
Na vrh
zoran-talke View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoran-talke Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2013 u 17:36
Ljudi,radi li neko na 3.sezoni ove dobre policijske serije u zadnje vreme,posto 1 i .2sezona imaju prevoda, ali 3.sezona samo prvih par epizoda i tu staje ?
Molim ljude dobre volje da nastave sa prevodjenjem ove serije.
Long live Blue Bloods 3 season.
Na vrh
jan-ceman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jan-ceman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2013 u 16:56
Aj vi lepo sve te sto vrjedaju i pitaju kad ce,kad ce lepo izbacite iz foruma.Vise mi je muka od takvih ljudi!Ja bi samo da se zahvalim ljudima koji imaju prvenstveno volje  i znanje za prevodenje!Bez njih nevrede nam ni sajtovi za skidanje filmova!!!!!!!!!!!!!!
BAYWATCH 1989-2000
http://www.imdb.com/title/tt0096542/?ref_=sr_1
Ima za nekoliko epizoda na engleskom a na srpskom sam nasao samo prvih 9 u 1 sezoni!
Najgledanija serija svih vremena a cudi me da niko nije preveo

edit: Jeste da se prvi deo posta nadovezuje na raspravu u temi "Potražnja prevoda za filmove", ali je post ipak premešten u ovu temu, pošto je u pitanju potražnja prevoda za seriju.

Ažurirao novy78 - 15.Srpanj/Jul.2013 u 20:23
Na vrh
lekajb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lekajb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2013 u 16:39
pitanje, kada ce prevod serije Major Crimes? milsim na drugi serijal
pozz

Ažurirao lekajb - 16.Srpanj/Jul.2013 u 16:40
Na vrh
Dracarys View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dracarys Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2013 u 16:43
Vidim da se pominje serija Pod Prikritie? Da li postoji sansa da se uradi prevod za 2. sezonu? Za 1. se moze naci na engl. i ovde prvih 5 epizoda. Hvala unapred
Na vrh
84-nemanja-djordjevi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 84-nemanja-djordjevi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2013 u 03:08
Da li je neko zainteresovan za prevodjenje anime-a Bleach?
http://www.imdb.com/title/tt0434665/

Ažurirao novy78 - 20.Srpanj/Jul.2013 u 11:11
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2013 u 11:08

sjetih se jutros ove serije, davno je gledah na tv-u, vidim ima za skinut je, i ima engleskih titlova:)

Early Edition (1996–2000)

pa ako neko nekad bude od volje:)

Na vrh
dzonik82 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonik82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2013 u 18:37
Cao,
Ne znam koliko sam promasio temu, ali nigde ne mogu da nadjem linkove za drugu sezonu serije brothers and sisters DVD Rip ORPHEUS. Ako ih neko ima neka mi pomogne.
Hvala unapred.
Na vrh
sssodomagomora View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sssodomagomora Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2013 u 19:59
Moze li mi neko reci gde mogu da pronadjem prevod za TV seriju Keeping up with the Kardashians? hvalaaa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 346>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.