| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ping guo Aka Lost in Beijing (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ping guo Aka Lost in Beijing (2007)Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2015 u 12:48 |
|
Ping guo (2007)
aka Lost in Beijing ![]()
Maribel Verdú.........................Inés Leticia Dolera.........................Violeta Luisa Gavasa..........................Luisa Tony Ka Fai Leung..................Lin Dong Bingbing Fan..........................Liu Pingguo Dawei Tong............................An Kun Elaine Jin...............................Wang Mei Meihuizi Zeng.........................Xiao Mei Zhenjiang Bao........................Dr. Zhang Li Fang...................................Mr. Lin Lin Dong i Vang Mej su sredovečni bogati bračni par iz Pekinga koji nema dece. Lin poseduje salon za masažu stopala. Jednog dana on siluje jednu od svojih radnica Pin-guo, koja se pijana vratila posle izlaska sa prijateljicom. Taj čin slučajno je video i njen muž An Kun, koji je perač prozora. Besan na svoju ženu i njenog poslodavca, on želi da se osveti. Obraća se Linovoj ženi, a ona mu nudi saradnju. Medutim, Liu otkriva da je ostala trudna i tu nastaje zaplet. Lin želi da kupi dete, Vang se slaže, ali pod njenim uslovima, a An Kun u svom besu ne zna šta zapravo hoće. Da li će rođenje deteta postaviti stvari na svoje mesto? ![]() Ažurirao kvrle - 22.Veljaca/Feb.2015 u 12:49 |
|
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2015 u 21:17 |
|
Hvala kvrle ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |