| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Petit Indi Aka Little Indi (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Petit Indi Aka Little Indi (2009)Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2013 u 17:25 |
|
Petit Indi (2009) * Little Indi * ![]() IMDb Režija: Marc Recha Scenarij: Marc Recha, Nadine Lamari Žanr: Drama Jezik: Katalonski, Španski Država: Španija Trajanje: 90 min Marc Soto ... Arnau Eulalia Ramon ... Sole Sergi López ... Oncle Ramon Eduardo Noriega ... Sergi Pere Subirana ... Aranya Lluís Marco ... President penya ocellaire Agustí Villaronga ... Home sabates blanques Iu Gadea ... Amic Arnau Antonio Ruiz ... Amic Arnau Arnau ima sedamnaest godina, živi sa sestrom i bratom u predgrađu Barcelone, koje je okruženo autocestama, nadzemnim kablovima, i omeđeno rijekom te je posvećen svojoj velikoj strasti, uzgoju i takmičenju ptica pjevica. Arnau želi zaraditi novac da zaposli odvjetnika za majku koja je u zatvoru i kada njegova ptica postane katalonski prvak u pjevanju, poslije dužeg vremena ponada se boljim vremenima posebno kad mu stric kaže da bi još više novaca zaradio na utrkama pasa. No, Arnau uskoro shvati okrutnu realnost. NAGRADE: 2010: Gaudí Awards Marc Recha, dobitnik nagrade za najbolju režiju Sergi López, dobitnik nagrade za najbolju sporednu ulogu Nominacije za najbolji scenarij, fotografiju i produkciju Prevod je uradio linux TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |