Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Penny Dreadful (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Penny Dreadful (2014)

Penny Dreadful

Penny Dreadful (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Penny Dreadful

Godina:

2014

Žanr:

drama, fantazija, horor

Trajanje:

60 min

Autor:

John Logan

Glavne uloge:

Timothy Dalton
  >  Sir Malcolm Murray
Josh Hartnett
  >  Ethan Chandler
Reeve Carney
  >  Dorian Gray
Eva Green
  >  Vanessa Ives
Harry Treadaway
  >  Dr. Victor Frankenstein
Rory Kinnear
  >  John Clare
Billie Piper
  >  Lily
Danny Sapani
  >  Sembene
Simon Russell Beale
  >  Ferdinand Lyle
Douglas Hodge
  >  Bartholomew Rusk
Sarah Greene
  >  Hecate Poole
Helen McCrory
  >  Madame Kali
Billie Piper
  >  Brona Croft
Patti LuPone
  >  Dr. Seward
Wes Studi
  >  Kaetenay

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Penny Dreadful (2014)
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2014 u 02:10

Penny Dreadful (2014)

Žanr:
drama, horor

Uloge: Timothy Dalton, Eva Green, Josh Hartnett, Rory Kinnear, Helen McCrory, Billie Piper

Jezik: engleski

Radnja:

Psihološki triler u kome centralnu ulogu imaju neki od najpoznatijih književnih monstruma: Dr Frankenštajn i njegovo čudovište, Dorijan Grej, grof Drakula... Serija je smeštena u viktorijanski London.

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2014 u 02:11
Ovo bi moglo biti odlično Thumbs Up
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 11:20
Najpre mi je zasmetao taj galimatijas likova iz različitih priča nabacanih na jedno mesto i to mi je odmah stvorilo skepsu oko toga hoće li me serija "kupiti", ali to je brzo prestalo da mi smeta i smatram da je ipak sve lepo uklopljeno.
Ambijent serije je veoma mračan i maestralno kreiran.
Dramski element je zaista na vrhunskom nivou, a gluma... bup Ne znam... svi glumci su neverovatni. Eva Grin glumi za sve Oskare, Emije i šta već ovoga sveta.
Sinoć sam odgledao petu epizodu serije i iako je serija još daleko od toga da je svrstam u najuži krug meni omiljenih serija, ova epizoda je jedna od najboljih epizoda bilo koje serije koju sam u životu odgledao.

Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 11:56
Ovo mu dođe nešto kao Liga izuzetnih džentlmena.
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 12:02
Na prvi pogled, da LOL

Ali zaista je mnogo bolje osmišljeno i uklopljeno.

Mada, koliko god čudno da zvučalo, ali to pada u drugi plan u odnosu na glavnu priču koja polako izlazi na površinu. Takođe, sam ambijent i gluma potpuno zasene priču Smile
Ako nastave u duhu ove poslednje epizode, biće to sjajna serija, a ukoliko budu stavljali akcenat na tom "miksovanju" likova, onda ne znam šta će da ispadne.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 12:05
Kako li je meni ovo promaklo?! Shocked 
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 12:33
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Kako li je meni ovo promaklo?! Shocked 

predpostavljam da nema golišavih superkomada?LOLLOLLOL
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 14:32
Ima i toga ponegde LOL

Uglavnom, Bojo, daj seriji šansu.
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2014 u 12:08
Osvezavajuce, sirovo, staro u novom, atmosfera Brema Stokera, poigravanje sa poznatim temama i motivima, savrseno uklopljeno, da li da se usudim da kazem-remek-delo?!
Na vrh
Forrest View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Forrest Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2014 u 15:33
Vampiri mogu da se ubiju sa "običnim" pištoljima i noževima?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 14:34
Počela sam i ovo da pratim. Sviđa mi se. Mračnija je od ostalih s mog spiska, ali to joj daje dodatni žar. Sviđaju mi se "varijacije na temu" kad su u pitanju likovi koje smo upoznali u nekim drugim pričama i okolnostima. 
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 19:09
Odgledao sam 7 od 8 epizoda i prilično sam razočaran pričom. Ne mogu vjerovati da ovakve serije dobivaju drugu, treću ili četvrtu sezonu, a neke druge budu ukinute. Da, priča je mračna, ali nepovezana. Dvije epizode se nešto događa, a onda to bude grubo prekinuto jednom cijelom epizodom flash backova iako ih se realno moglo sabiti u deset minuta jedne epizode. Ne vjerujem da ću se potruditi pogeldati drugu sezonu.
Na vrh
Forrest View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Forrest Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 21:59
Ili mi se čini ili je drugi serijal puno bolji Smile
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 22:07
I ja mislim da je drastično bolji!SmileEmbarrassed
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 22:15
Sad me pokušavate navući da ipak pogledam drugu sezonu? Kad bolje razmislim, ne može biti gora od druge sezone Helixa. Ili ipak može? LOL
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 23:00
Ovo do sada deluje prilično dobro. Priča je dosta kohezivnija od prethodne sezone koja po mom mišljenju nije imala baš ujednačenu radnju. Gluma i atmosfera su na visokom nivou, mada seriji i dalje fali malo vedrine... Sve u svemu, deluje obećavajuće. Treba joj dati šansu!

P.S. Mislim da su producenti zamenili scenariste za ovu sezonu, pa otud poboljšanja...
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 23:19
Dobra je Penny Smile
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2015 u 01:21
Odlična druga sezona, za sada. Ništa ja tu ne bi dir'o.
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2015 u 02:17
Jeste, druga sezona je zasad odlična. Još da nema onih pederluka...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2015 u 09:05
S obzirom kako su to lepo udaljili od glavne priče, imam utisak da je to isključivo zbog sponzora ili ispunjenja neke potrebne kvote. LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.