| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Patatje Oorlog Aka Taking Chance (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Patatje Oorlog Aka Taking Chance (2011)Objavljeno: 30.Svibanj/May.2013 u 19:55 |
|
Patatje Oorlog (2011) * Taking Chance * ![]() IMDb Režija: Nicole van Kilsdonk Scenarij: Lotte Tabbers prema romanu Marjolijn Hof Žanr: Obiteljski Jezik: Nizozemski Država: Nizozemska, Belgija Trajanje: 86 min Lucas Adriaanse ... Tim Pippa Allen ... Kiek Kes Blans ... Dierenwinkelverkoper Leny Breederveld ... Lies Johnny de Mol ... Thomas Angelique Dorrestijn ... Chantal's mother Gitta Fleuren ... Red Cross woman Govert Hartog ... Chantal's father Chantal Hildering ... Chantal Kee Ketelaar ... Margje Priča o devetogodišnjoj devojčici koja se brine o svom ocu, doktoru koji je pozvan na ratište u stranoj zemlji. Nju brine što, iako on ne koristi oružje, može da bude ubijen. Njena majka joj objašnjava kako su male šanse da se to dogodi, ali je nije ubedila. Dečija logika je dovodi do čudne ideje: ona misli da ako njen pas ugine, manja je verovatnoća da se nešto desi njenom ocu. Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |