| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Parineeta Aka A Married Woman (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Parineeta Aka A Married Woman (2005)Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2016 u 01:49 |
![]() Parineeta Aka A Married Woman (2005) Udata žena ![]() Žanr: drama, muzički, romansa Režija: Pradeep Sarkar Scenario: Saratchandra Chatterjee, Vidhu Vinod Chopra, Rekha Nigam, Pradeep Sarkar Trajanje: 130 min Jezik: hindi Saif Ali Khan ... Shekhar Roy Vidya Balan ... Lalita Sanjay Dutt ... Girish Sharma Dia Mirza ... Gayetri Tatya Raima Sen ... Koel Romansa između Lolite i Šekara je uzdrmana zbog dolaska drugog čoveka, kao i Šekarove naivnosti i vere u svog oca željnog novca. Prevod je uradila: ljubica_mndc ![]() |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2016 u 01:51 |
|
Lična ocena 8.
Interesantan romantični film. Premotavao sam dosadne delove da bih što pre stigao do kraja kojim sam i te kako oduševljen. ![]() Film sam pogledao zato što u njemu glumi Tina Duta. Nažalost, prikazana je manje od minuta. ![]() Ažurirao NikolaJe - 23.Sijecanj/Jan.2016 u 01:52 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |