| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Parade's End (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Parade's End (2012)Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2013 u 23:48 |
![]() Opis: Početkom druge decenije XX veka, Christopher Tietjens (Benedict Cumberbatch; Sherlock, Silent Witness, The Last Enemy), aristokrata vrlo čvrstih moralnih ubeđenja, započinje vrlo turbulentan bračni život sa Silvijom (Rebecca Hall; Red Riding: In the Year of our Lord 1974, Vicky Cristina Barcelona, The Camomile Lawn), visprenom, ali i veoma manipulativnom osobom, koja u aristokratskim krugovima uživa ogroman ugled. Uprkos brojnim poteškoćama, Christopher odlučuje da ostane veran svojoj supruzi. Međutim, njegov život se okreće naglavačke kada upoznaje Valentine (Adelaide Clemens), sufražetkinju bez dlake na jezik. Žanr: drama Izvor: prijevodi online
Ažurirao Gor@n88 - 30.Lipanj/Jun.2013 u 23:52 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2013 u 18:30 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
safronije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Studeni/Nov.2016 Lokacija: serbia Status: Offline Points: -2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2017 u 21:18 |
|
Britanske serije kao uvek odlicne,Preporuka
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |