| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Odeljenje (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Odeljenje (2013)Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2014 u 22:52 |
![]() Scenario za seriju o policajcima koji se bore protiv narkomanije pisali su Vuk Ršmović i Dušan Bulić, dok režiju potpisuju Nikola Ležaić ("Tilvaroš") i Uroš Tomić. Uloge inspektora poverene su Marku Janketiću i Bojanu Žiroviću, dok dilera igra Bojan Lager, piše "Blic". Producenti kažu da je priča potresna i da će gledaoci već tokom prve epizode doživeti emotivni šok. ![]() "U pilot epizodi pojavljuje se i Anica Dobra, koja igra dilerovu majku", kaže Ognjen Janković, direktor producenske kuće "Vision Team", koja stoji iza serije. Serija se snima uz pomoć svih inspektora IV Odeljenja, jer su želeli da naprave priču koju do sada nismo imali na ovim prostorima. "Ovo je tema kojom se retko ko bavi danas. Kakvi su to kanali droge, koja ekipa se bori protiv toga, kakav je sistem...", objašnjava Janković. Ostale uloge tumače Igor Benčina, Miloš Timotijević, Goran Šušljik, dok će epizodnu ulogu imati Dragan Petrović Pele. ![]() mondo.rs Ovo je trebalo da krene od jesen, sad tek vidim najavu na neku televiziju pre neki dan, mislim da bese B92 ili Prva
![]() Ažurirao icemaher - 01.Sijecanj/Jan.2014 u 22:53 |
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2014 u 23:11 |
|
jako dobro izgleda
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 10:20 |
|
I pocelo je i to dosta dobro, svidja mi se. Koga zanima, serija ce ici svakog utorka 22h na televiziji Nova Rs.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 10:33 |
|
E, hvala za info. Sinoć sam uhvatila od pola i ekstra mi je. Znači, utorkom od 22h.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 10:35 |
|
Pa verovatno ce tako biti, nema nista na sajtu, a nemaju ni teletekst, pa samo pretpostavljam da ce ici utorkom 22h
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 14:45 |
|
Ajse bejbe, nemoj tako. Uzdala sam se u to da ti imaš proverenu info.
![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 11:40 |
|
Ne mogu ja ovo da pratim na tv-u...
Ako neko nađe linkove neka mi šibne na PP...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2016 u 19:38 |
|
Šta bi sa ovom serijom? Zar je samo jedna epizoda snimljena?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |