| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
O Negócio (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: O Negócio (2013)Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2014 u 22:21 |
|
O Negócio (2013) ![]() IMDb Kreatori serije: Luca Paiva Mello, Rodrigo Castilho Žanr: Komedija, Drama Jezik: Porugalski Država: Brazil Trajanje: 2 sezone / 51 min Rafaela Mandelli ... Karin Juliana Schalch ... Luna Michelle Batista ... Magali Becker Joao Gabriel Vasconcellos ... Augusto Gabriel Godoy ... Oscar Guilherme Weber ... Ariel Vidal Einat Falbel ... Sonia Lemos (Secretária) Johnnas Oliva ... Yuri Priča o tri pametne, lijepe i fakultetski obrazovane žene Karin, Magali i Luni koje se kreću u visokoj klasi Sao Paola i koje pokušavaju napraviti revoluciju u najstarijoj profesiji na svijetu. One su naime prostitutke koje primjenjuju nove marketinške strategije u želji za većom zaradom. Prevode radi: Nerea M, TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2014 u 22:38 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Necjko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2017 u 00:25 |
|
Da li da se nadamo prevodu 2.sezone?
U svakom slučaju hvala za dosadasnje prevode
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |