| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Non-Stop (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Non-Stop (2014)Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2013 u 19:21 |
![]() Žanr: Akcija, Misterija, Triler Uloge: Liam Neeson, Julianne Moore, Michelle Dockery, Lupita Nyong'o, Scoot McNairy Opis: Evo dobre vesti za sve fanove Liam-a Neeson-a i njegovih filmova Unknown i Taken 1 i 2, dotični se vraća na velika (avionska) vrata uz pomoć starog znanca, reditelja Jaume Collet-Serra koji stoji iza pomenutog filma Unknown iz 2011 godine.
Non-Stop je triler koji se odigrava na 40 000 stopa. Tokom trans-atlanskog leta Njujork London, Air Marshal Bill Marks (Liam Neeson), dobija niz kriptovanih SMS poruka koji mu naređuju da se izvrši transfer 150 milino $ na određeni račun ili će neko od putnika biti ubijen svakih 20 minuta. Trejler nam ne prikazuje ništa novo već vidimo Liam-a Neeson-a u badass ulozi kakvu je ustoličio u filmovima Taken, s tim što se radnja filma dešava u avionu. Ali ukoliko ovaj film bude isto toliko dobar kao i prethodni, to nama neće uošpte smetati, zar ne? Ažurirao icemaher - 16.Srpanj/Jul.2014 u 20:28 |
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2014 u 00:02 |
|
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2014 u 16:30 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |