| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Night Life aka aka Grave Misdemeanours (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Night Life aka aka Grave Misdemeanours (1989)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 20:10 |
|
Night Life (1989) ![]() Žanr: Horor Trajanje: 89 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: David Acomba Scenario: Keith Critchlow Uloge: Scott Grimes ... Archie Melville John Astin ... Verlin Flanders Cheryl Pollak ... Charly Dorn Anthony Geary ... John Devlin Alan Blumenfeld ... Frank Archie je srednjoškolski štreber, povremeno radi u ujakovoj mrtvačnici i zbog toga ga maltretiraju popularni klinci iz škole. Njegovi zlostavljači ginu u automobilskoj nesreći i dospevaju u ujakovu mrtvačnicu. Baš te noći je oluja, Archie se sklanja u mrtvačnicu, munja udara... njegovi zlostavljači "oživljavaju" i nastavljaju da ga maltretiraju.... kao zombiji! Prevod uradio BaglyasPeter Ažurirao bojan969 - 01.Srpanj/Jul.2015 u 22:38 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 22:01 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |