| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Neruda (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Neruda (2014)Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2016 u 20:49 |
|
Neruda (2014) ![]() Režija: Manuel Basoalto Scenarij: Manuel Basoalto Žanr: Akcija, Drama, Istorijski Jezik: Španski Država: Čile Trajanje: 100 min José Secall ... Pablo Neruda Paulina Harrington ... Delia del Carril Max Corvalán ... Presidente Gabriel González Videla Nelson Brodt ... Ricardo Fonseca Sergio Madrid ... Jorge Bellet Fabián Cabada ... Jóven Neruda Juan Luis Ruiz ... Álvaro Jara Film je portret života u egzilu Pabla Nerude, koji 1948 godine riskira svoj život kada se suprostavi korumpiranom predsjedniku Čilea. Bježeći pred opasnošću i pred hapšenjem, Neruda često mijenja mjesta boravka da bi preko Anda pobjegao u Argentinu. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |