| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Naomi and Ely's No Kiss List (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Naomi and Ely's No Kiss List (2015)Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 22:37 |
|
Naomi and Ely's No Kiss List (2015) ![]() Žanr: Komedija, Drama, Romansa Trajanje: 89 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Kristin Hanggi Scenario: Amy Andelson, Amy Andelson Uloge: Victoria Justice ... Naomi Pierson Fode ... Ely Matthew Daddario ... Gabriel Ryan Ward ... Bruce 2 Danny Flaherty ... Boy-Robin (as Daniel Flaherty) Naomi i Eli su brucoši tek pristigli u Njujork, ali i drugari iz detinjstva, koji su oduvek bili zaljubljeni jedno u drugo. Mada, Eli baš i nije naklonjen devojkama! Postojanje "Liste zabranjenih poljubaca" sprečavalo ih je da se ranije svađaju i raskidaju. Ali, tek sada je njihova "veza" na iskušenju, jer su se oboje zaljubili u - istog momka! izvor: filmovanje Prevod uradio kumek Ažurirao bojan969 - 27.Rujan/Sep.2015 u 12:04 |
|
![]() |
|
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2015 u 01:55 |
|
Ažurirao kumek - 27.Rujan/Sep.2015 u 01:56 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2015 u 22:33 |
|
Hvala kumek ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2016 u 12:48 |
|
Naomi and Ely's No Kiss List (2015)
![]() Režija: Kristin Hanggi Scenarij: Amy Andelson (screenplay), Amy Andelson, 4 more credits » Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 89 min Uloge: Victoria Justice ... Naomi Pierson Fode ... Ely Matthew Daddario ... Gabriel Ryan Ward ... Bruce 2 Danny Flaherty ... Boy-Robin (as Daniel Flaherty) Naomi i Ely su se voleli celi život, iako Ely baš i nije zagrejan za devojke. Njihova ‘No Kiss List” će biti testirana kada se oboje zaljube u istog momka. Izvor: filmonizirani Preveo/la: nebojsa66 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |