| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Na komete aka On the Comet (1970) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Na komete aka On the Comet (1970)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2013 u 01:03 |
|
Na komete (1970) * On the Comet * ![]() IMDb Režija: Karel Zeman Scenarij: Jan Procházka, prema djelu Julesa Verna Žanr: Avantura, Sci-Fi Jezik: Češka Država: Čehoslovačka Trajanje: 74 min Emil Horváth ... Porucík Servadac Magda Vásáryová ... Angelika Frantisek Filipovský ... plukovník Picard Cestmír Randa ... Spanelský konzul Josef Hlinomaz ... kapitán Lacoste Fantastična priča o malom teritoriju u sjevernoj Africi, koji je udarcem komete otcijepljen od Zemlje i juri zajedno s kometom po svemiru, ispričana je humoristično, promatrajući sitničave sukobe među Englezima i Francuzima. Filmu je dodana i jedna ljubavna priča, koje u romanu nema. Češki znanstvenofantastični avanturistički film snimljen je prema istoimenom romanu Julesa Vernea. Radi se o kombinaciji igranog filma i animacije, temeljene na izvornim francuskim ilustracijama Verneovih romana, a istim se postupkom redatelj koristio i u prethodna dva filma snimljena prema Vernovim romanima. Prevod je uradio Filaret TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |