| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mysterious Mr. Moto (1938) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mysterious Mr. Moto (1938)Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 11:51 |
|
Mysterious Mr. Moto
Žanr: Krimi, Drama, Mosterija Godina: 1938 Država: SAD Trajanje: 62 minute Uloge: Peter Lorre, Mary Maguire, Henry Wilcoxon, Leon Ames Režija: Norman Foster Scenarij: Norman Foster IMDb Radnja filma: Lukavog japanskog detektiva, gospodin Motoa poziva u pomoć Scotland Yard da sudjeluje u hvatanju opasne međunarodne bande ubojica. Da bi se infiltrirao među ubojice, Moto mora otići u zatvor, odakle bježi sa jednim od članova bande. Kulminacija potrage za ubojcama odigraće se u britanskom nacionalnom muzeju, gde će se konačno sresti sa misterioznim vođom ove ubilačke organizacije. Izvor:inter.okr. Trailer: Prijevod najavio kolega: Gaca62
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2013 u 21:02 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2013 u 01:32 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
ZAK94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Lipanj/Jun.2012 Lokacija: Sjenica Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2013 u 20:11 |
|
Dobro prevedeno,pročitao sam jedan deo ne ceo, ali opet imam problem.
Npr nema filma ima prevoda ili obrnuto! Ovaj film je obrisan/blokiran svuda zbog autorskih prava, tražio sam ga i nema nigde! To ne važi samo za ovaj film nego i za neke druge! Zašto prevodite ove filmove kad ih nema nigde? Ako vi imate link ovog filma, onda mi ostavite ovde link da skinem film! Još nešto ako volite klasične filmove imate 18.) Piraterija je najstrože zabranjena. sa ubačenim titlom! Ažurirao Kneginja - 15.Ožujak/Mar.2013 u 22:33 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2013 u 20:21 |
Stvarno ne shvatam u čemu je problem pošto na najpznatijim torrent sajtovima postoji torrent sa svim filmovima o Motu. Ažurirao Kneginja - 15.Ožujak/Mar.2013 u 22:34 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2013 u 23:46 |
|
Mr. Moto-a sam odavno gledao na RTS, bio je neki ciklus, davali su nedelju dana zaredom.
Verujem da je prevod dobar, skidam film, pa se javljam da pohvalim člana Gacu62. ![]() |
|
![]() |
|
Mitko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2013 u 14:16 |
|
Da nema mozda neki remake na ovo?
@ZAK ne znam kako nema filma ima kao sto rece clan ispod tebe na skoro svim poznatim torrent sajtovima. A ima ga i na youtube.com http://www.youtube.com/watch?v=u2KbsnmVtJ4
|
|
![]() |
|
ZAK94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Lipanj/Jun.2012 Lokacija: Sjenica Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2013 u 16:31 |
|
Ti mene nisi razumio!Prvo: Ima MR MOTO'S LAST WARNING (1939), ali nema Mysterious Mr. Moto (1938) na youtube (cijeli film) tj. možeš ti pronaći u djelove ! Otišao sam na torrent sajt the pirate bay sporo mi učitava, film mi nije pronašao! A moj internet je brz! Drugo: mogu samo da skinem uTorrent zato što je moj kompjuter Limited account a ne Computer administrator i neda mi da skinem sve aplikacije i programe! Hoću da vratim na staro a ne znam kako. Treće: kompjuter mi je spor, nemam veliku memoriju (RAM i Hard disk). Ja ne znam zašto bi skidao velike fajlove preko torrenta kad nemam dovoljno mjesta u njemu?Četvrto: Ovo nije važilo samo za Mr.Moto nego i za seriju Midsomer murders
! Ovu seriju sam pronašao sinhronizovano na mađarski,ruski i njemački na yt, niđe nije bilo na engleski! Tek su sad počeli da ubacuju na yt na engleski i na druge sajtove. I Prevodi nisu isti drugačiji su! Ima toliko dokumentaraca niko ne prevodi npr NGC-Wild Balkan!
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2013 u 20:58 |
|
Torrent je duša od sajta, ima cela kolekcija filmova o Mr. Moto-u.
Interesuje me da li Gaca62 planira da uradi prevod za ostale filmove, a tu mislim na: Mr. Moto Takes A Chance 1938 Mr. Moto Takes A Vacation 1939 Mr. Moto's Last Warning 1939 18.) Piraterija je najstrože zabranjena.Inače sve pohvale za prevode, svaka čast! ![]() ![]() Ažurirao bojan969 - 17.Ožujak/Mar.2013 u 21:11 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2013 u 21:24 |
|
Za Mr. Moto Takes A Chance 1938 postoji prevod a druga dva cu odraditi.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |