Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - My Week with Marilyn (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

My Week with Marilyn (2011)

My Week with Marilyn

My Week with Marilyn (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Moj tjedan s Marilyn

Godina:

2011

Žanr:

biografski, drama

Trajanje:

99 min

Režija:

Simon Curtis

Scenarij:

Adrian Hodges
, Colin Clark

Glavne uloge:

Kenneth Branagh
  >  Sir Laurence Olivier
Julia Ormond
  >  Vivien Leigh
Jim Carter
  >  Barry
Philip Jackson
  >  Roger Smith
Toby Jones
  >  Arthur Jacobs
Michael Kitchen
  >  Hugh Perceval
Victor McGuire
  >  Andy
Robert Portal
  >  David Orton
Miranda Raison
  >  Vanessa
Simon Russell Beale
  >  Cotes-Preedy
Geraldine Somerville
  >  Lady Jane Clark
Pip Torrens
  >  Sir Kenneth Clark
Michelle Williams
  >  Marilyn Monroe
Eddie Redmayne
  >  Colin Clark
Karl Moffatt
  >  Jack Cardiff

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: My Week with Marilyn (2011)
    Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2011 u 16:57

My Week with Marilyn (2011)

Žanr: Drama

Režija: Simon Curtis

Jezik: Engleski

Uloge: Michelle Williams, Emma Watson, Kenneth Branagh, Julia Ormond, Dominic Cooper, Judi Dench

Premijera: 4. novembar 2011. godine

Film je baziran na odlomcima iz dnevnika Kolina Klarka, koji je bio asistent Merlin dok je ona snimala film "Princ i igračica" u Velikoj Britaniji početkom leta 1956. godine.

Klark je vodio dnevnik u kom je zapisivao svoja zapažanja o njoj, a odlomci su objavljeni i u dve knjige 1995. i 2009. godine.

Partner Merlin Monro u ovom filmu bio je Lorens Olivije, a sniman je dok je ona bila na medenom mesecu sa svojim mužem Arturom Milerom. Kada je Miler otišao, Klark se ponudio da upozna Monro sa životom u Britaniji.

Prezeto sa: http://www.24sata.rs

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1655420/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2012 u 12:24

prevod najavio Sherlock95 Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 18:03

Elena 1 hvala za prevod Smile bojica_plesacica

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2012 u 21:27

Sherlock95 hvala za prevod dajsve

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2012 u 02:51
Moj savet potencijalnim gledaocima, uzmite Šerlokov prevod i zaobiđite onaj drugi. Razlika je, otprilike, kao između Juga i Tojote. Prevešće vas i Jugo na neko mesto, ali...

Inače, film je sasvim OK, 8.8/10 (nije remek delo, da se razumemo), a najjača stvar su odlične glumačke role, na čelu sa uvek fenomenalnim Kenetom Branom (engleska škola!).
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2012 u 10:36
Hvala za prevod Clap

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2012 u 00:06
Odličan film! Prosto je neverovatno koliko mi je prijao... Mišel je fenomenalno odigrala Merilin, po mom mišljenju trebalo je da ona osvoji Oskara (otprilike mi je izjednačena sa Meril Strip)... Uloga Kolina je takođe veoma lepo legla Ediju, nekako se odlično uklopio u taj lik "nevinog, finog dečačiča"... Uopšteno, cela glumačka postava je i više nego odlična... Na mene je baš ostavio utisak, te mu dajem 9/10
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2012 u 22:20
Uh, kako ja ne volim kad se ne složim sa mojom koleginicom CSI...mislim em je dobra, fina, kulturna...em radi za policiju LOL

No, uz rizik da me uhapse i odvedu na robijuLOL, moram da izjavim da na mene ovaj film nije ostavio ni najmanji utisak. Dok sam ga gledala imala sam onaj "blagi osmeh na licu" ili "blagu tugu/sažaljenje u očima" - što je plus za film, ali sve površno za moj ukus kad su životne priče u pitanju.
No, znam i zašto nisam uspela da osetim više- mene glumica ni malo nije povezala sa Merlinkom. U principu ne volim gledati to kad neko glumi neku glumicu ili glumca, jer mi  je jaaaako teško bilo koga prihvatiti u takvim ulogama. CSI kaže da bi glumici dala oskara, a ja u potpunosti razočarana što nisam kroz ovu glumicu osetila ni čuveni Merlinkin seksipil...ni izgubljenost... ni nesreću... Svega ima, ali za mene - emotivno - kao da sam gledala epizodu npr Zločinački umovi ili neki od CSI (ovo da se umilim gore pomenutoj koleginici LOL)... No, samo da uđe u zapisnik, zaista sam bila raspoložena za film i bez ikakvih opterećenja u toku gledanja, tako da...Sorry, ali meni nijesu ovo prodali za velike pare Smile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2012 u 22:23
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Uh, kako ja ne volim kad se ne složim sa mojom koleginicom CSI...mislim em je dobra, fina, kulturna...em radi za policiju LOL

No, uz rizik da me uhapse i odvedu na robijuLOL, moram da izjavim da na mene ovaj film nije ostavio ni najmanji utisak. Dok sam ga gledala imala sam onaj "blagi osmeh na licu" ili "blagu tugu/sažaljenje u očima" - što je plus za film, ali sve površno za moj ukus kad su životne priče u pitanju.
No, znam i zašto nisam uspela da osetim više- mene glumica ni malo nije povezala sa Merlinkom. U principu ne volim gledati to kad neko glumi neku glumicu ili glumca, jer mi  je jaaaako teško bilo koga prihvatiti u takvim ulogama. CSI kaže da bi glumici dala oskara, a ja u potpunosti razočarana što nisam kroz ovu glumicu osetila ni čuveni Merlinkin seksipil...ni izgubljenost... ni nesreću... Svega ima, ali za mene - emotivno - kao da sam gledala epizodu npr Zločinački umovi ili neki od CSI (ovo da se umilim gore pomenutoj koleginici LOL)... No, samo da uđe u zapisnik, zaista sam bila raspoložena za film i bez ikakvih opterećenja u toku gledanja, tako da...Sorry, ali meni nijesu ovo prodali za velike pare Smile

Bojo,Bojo...znaš šta ? Oko ovog filma se 100% slažemo LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2012 u 22:26
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Drugim rečima - ni jedan film ne zadovoljava tvoje kriterijume LOL  Predlažem da pređeš malo na dokumentarce LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2012 u 22:29

Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Drugim rečima - ni jedan film ne zadovoljava tvoje kriterijume LOL  Predlažem da pređeš malo na dokumentarce LOL

Ni u njima se nisam našla LOL

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 02:08

Iako smatram da je Michelle inače dobra glumica, ovde se baš i nije iskazala. Sve ostale uloge u ovom filmu nisu toliko bitne. Lično mislim da bi recimo Charlize Theron uspela da dočara tu kombinaciju seksipila, potiskivane inteligencije i nesrećnosti
.
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 13:22
 Cry Cry Cry LOL

Ah, pa ne možemo se baš oko svega složiti LOL Ja mislim da su scenario i režija krivi što se vama ne sviđa film LOL Ja nekako nisam gledala na film kao na biografski, nego kao na jednu tužnu nedelju u njenom životu, pa mi je s obzirom na tadašnje trenutno raspoloženje film prijao... Šta ti ja znam... LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 13:33
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Ah, pa ne možemo se baš oko svega složiti LOL

Naravno da ne moramo svi, ali mi žene bi se mogle držati zajedno LOL

Što je najsmešnije, ja nisam uopšte videla tu "tužnu" nedelju o kojoj ti pričaš...ali mi je bilo fantastično kako je izluđivala Lorensa i kako se on jadničak mučio da se kontroliše LOL To sam možda najjače i osetila u filmu - razmaženu Ameriku naspram dostojanstvene Britanije ...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.