| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
More Than Honey (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: More Than Honey (2012)Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 18:46 |
|
More Than Honey (2012) ![]() IMDb Režija: Markus Imhoof Scenarij: Markus Imhoof, Kerstin Hoppenhaus Žanr: Dokumentarni Jezik: Njemački, Engleski, Mandarinski Država: Švicarska, Njemačka, Austrija Trajanje: 95 min Fred Jaggi ... Himself Randolf Menzel ... Himself John Miller ... Himself Liane Singer ... Herself Heidrun Singer ... Herself Zhao Su Zhang ... Herself Fred Terry ... Himself Boris Baer ... Himself Joseph MacIlvaine ... Himself André Maritz ... Himself Layne Pauly ... Herself Robert Schneider ... Himself Eric Robinson ... Himself Elisabeth Schild ... Herself Tiffany Bate ... Herself Tijekom proteklih 15 godina, brojne kolonije pčela desetkovane su u cijelom svijetu, a uzroci ove nesreće su i dalje nepoznati. Ovisno o svjetskoj regiji, 50% do 90% domaćih pčela je nestalo i ta epidemija se i dalje širi iz košnice do košnice po cijelom planetu. Svugdje se isti scenarij se ponavlja: milijarde pčele napuste svoje košnice i nikada se ne vrate. Nijema tijela su pronađena u neposrednoj okolini, a vidljivih predatora nema. Trebamo li kriviti pesticide ili čak i lijek koji se koristi za borbu protiv njih? Možda su krivi paraziti kao što su grinje varroe? Novi virusi? Putovanje stres? Multipliciranje elektromagnetskih valova? Ili je kombinacija svega toga odgovorna za slabljenje pčelinje imunološke odbrane? NAGRADE: 2013:German Film Awards Markus Imhoof, dobitnik nagrade za najbolji dokumentarni film Anne Fabini, nominacija za najbolju montažu 2013: Bavarian Film Awards Markus Imhoof, dobitnik nagrade za najbolji dokumentarni film 2013: Guild of German Art House Cinemas Markus Imhoof, dobitnik nagrade za najbolji dokumentarni film 2013: Romy Gala, Austria Markus Imhoof, dobitnik nagrade za najbolji dokumentarni film 2013: Swiss Film Prize Markus Imhoof, dobitnik nagrade za najbolji dokumentarni film Peter Scherer, dobitnik nagrade za najbolju muziku 2013: Viennale Film je dobitnik nagrade za najbolji zvuk TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |