| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mondovino (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mondovino (2004)Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2015 u 23:39 |
|
Mondovino (2004) ![]() ![]() Režija: Jonathan Nossiter Scenarij: Jonathan Nossiter Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski, Francuski, Talijanski, Španski, Portugalski Država: Argentina, Francuska, Italija, SAD Trajanje: 135 min Uloge: Albiera Antinori ... Herself Allegra Antinori ... Herself Lodovico Antinori ... Himself Piero Antinori ... Himself Isanette Bianchetti ... Herself Dokumentarac o vinogradima na tri različita kontinenta, režisera Jonathana Nossitera koji nosi titulu 'sommeliera' (stručnjaka za vino) pogled je na svijet vina i njegovu globalizaciju. Kroz niz intimnih intervjua upoznaje nas sa različitim pristupima vinu, od onih kojih vino proizvode na tradicionalan način na vlastitim imanjima do industrijskih proizvođača koji promoviraju globalizaciju vina. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |