| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mina olin siin Aka I Was Here (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mina olin siin Aka I Was Here (2008)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 19:24 |
|
Mina olin siin (2008) * I Was Here * ![]() IMDb Režija: René Vilbre Scenarij: Ilmar Raag, prema romanu Sassa Hennoa Žanr: Krimi, Drama Jezik: Estonski Država: Estonija, Finska, Tajvan Trajanje: 95 min Rasmus Kaljujärv ... Rass Doris Tislar ... Hanna Marilyn Jurman ... Säde Hele Kore ... Renita Tambet Tuisk ... Olar Margus Prangel ... Mossa Johannes Naan ... Janar Märt Avandi ... Aivo Rafael Jenokjan ... Ruslan Nikolai Bentsler ... Talis Jaan Rekkor ... Karm tüüp Sten Zupping ... Turske tüüp Rass, dobar učenik živi sam u siromašnom kvartu i usprkos tome ima velike snove o svojoj budućnosti. No, da bi preživio počne prodavati drogu i to ga uvuče u opasne situacije nad kojima nema kontrolu. Njegovo hapšenje je možda jedina prilika koju će dobiti za bolji život koji je oduvijek želio. Prevod je uradio chango TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |