| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mies vailla menneisyyttä AKA The Man Without a Past (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mies vailla menneisyyttä AKA The Man Without a Past (2002)Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 19:03 |
|
Mies vailla menneisyyttä (2002) * The Man Without a Past * ![]() IMDb Režija: Aki Kaurismäki Scenarij: Aki Kaurismäki Žanr: Komedija, Krimi, Drama Jezik: Finski Država: Finska, Njemačka, Francuska Trajanje: 97 min Markku Peltola ... M Kati Outinen ... Irma Juhani Niemelä ... Nieminen Kaija Pakarinen ... Kaisa Nieminen Sakari Kuosmanen ... Anttila Annikki Tähti ... Manager of Flea Market Anneli Sauli ... Bar Owner Elina Salo ... Dock Clerk Outi Mäenpää ... Bank Clerk Esko Nikkari ... Bank Robber Tek što pristigne u Helsinki, sredovječnog M. opljačkaju i brutalno pretuku nakon čega dobije amneziju. Ne sjećajući se ničega, šeće ulicama i pokušava izgraditi novi život među beskućnicima i ostalim društveno nevidljivim skupinama. N A G R A D E: 2002: Cannes Film Festival Kati Outinen, dobitnica nahrade za najbolju glumicu Aki Kaurismäki, dobitnik nagrada Grand Prize i the Ecumenical Jury Aki Kaurismäki, nominacija nagrade Zlatna Palma 2002: Ghent International Film Festival Aki Kaurismäki, dobitnik nagrade Grand Prix 2003: Academy Awards, USA Nominacija nagrade Oscar za najbolji strani film 2003: Guldbagge Awards Dobitnik nagrade za najbolji strani film 2003: Fajr Film Festival Aki Kaurismäki, dobitnik nagrade za najbolji scenarij 2003: César Awards, France Aki Kaurismäki, nominacija za najbolji evropski film 2003: Film Critics Circle of Australia Awards Nominacija za najbolji strani film 2004: ACCEC Awards Aki Kaurismäki, dobitnik nagrade za najbolji strani film 2004: Chicago Film Critics Association Awards Nominacija za najbolji strani film 2004: Cinema Writers Circle Awards, Spain Nominacija za najbolji strani film 2004: Chlotrudis Awards Aki Kaurismäki, nominacija za najbolji originalni scenarij Prevod je uradio a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |