| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mi Mejor Enemigo Aka My Best Enemy (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mi Mejor Enemigo Aka My Best Enemy (2005)Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2012 u 20:14 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Mi mejor enemigo (2005)
Nicolás Saavedra........... Soldado Rodrigo Rojas mnogo više zajedničkog nego što su mogli i da zamisle. Rodrigo Rohas je vojnik regrut vojske Čilea čija je jedinica pozvana u trenutku razbuktavanja pograničnog spora sa Argentinom. Rohas sa svojim saborcima, komandirom Fererom, nervoznim Orokom i baksuznim Almonasidom, kreće ka granici, ali nesrećnim spletom okolnosti usput ostaje bez kompasa, pa završavaju negde u Patagoniji bez ikakve ideje gde se zapravo nalaze. Kada se ulogoruju usred pampasa, na jedva stotinak metara od sebe otkrivaju rov grupice argentinskih vojnika. Nijedna strana ne zna šta treba da preduzme, tim pre što ih dele uniforme koje se sa te daljine čak ni ne razlikuju. Zalutala keruša koja se iznenada pojavi postaće pismonoša preko koga će dve grupe stupiti u kontakt. Polako među njima raste oprezna druželjubivost, mada i dalje ne znaju treba li da jedni druge posmatraju kao prijatelje ili kao neprijatelje. Film je režirao Aleks Bouen, inspirisan stvarnim pograničnim čarkama između Čilea i Argenitne 1978. godine.
PREVEO: KVRLE Ažurirao kvrle - 14.Prosinac/Dec.2012 u 20:38 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
It's better to burn out, than to fade away!
|
![]() |
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |