| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Memoria de mis putas tristes (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Memoria de mis putas tristes (2011)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2014 u 19:50 |
|
Memorias De Mis Putas Tristes (2011) ![]() IMDb Režija: Henning Carlsen Scenarij: Jean-Claude Carriere, prema romanu Gabriela Garcíe Márqueza Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Španski Država: Meksiko, Španija, Danska, USA Trajanje: 90 min Geraldine Chaplin ... Rosa Cabarcas Ángela Molina ... Casilda Armenia (old) Emilio Echevarría ... El Sabio Alejandra Barros ... Florina de Dios Dominika Paleta ... Ximena Ortiz Evangelina Sosa ... Damiana (joven) Ofelia Medina ... Mujer de gris Olivia Molina ... Casilda Armenia (young) Rodrigo Oviedo ... Hermano de Ximena Marco Trevino ... Court reporter Paola Medina Espinoza ... Delgadina Arturo Beristáin ... Marco Tulio Film je snimljen prema istoimenom romanu nobelovca Gabriela Garcíe Márqueza iz 2004. godine. Ostarijeli novinar, veteran gradskog predjela 'crvenih svjetala', poželi za svoj devedeseti rođendan proslaviti u javnoj kući sa mladom, petnaestogodišnjom djevicom. Uoči rođendana u mračnoj sobici dočeka ga Delgadina, mlada i nevina, i toliko siromašna da je spremna za nekoliko pesosa prodati svoje djevičanstvo. Međutim, stari namćor, koji je oduvijek 'smatrao da je umiranje od ljubavi tek pjesnička figura', po prvi put u životu se zaljubi. Prevod je uradio: jovandekab TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |