| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mangiati vivi! aka Eaten Alive! (1980) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mangiati vivi! aka Eaten Alive! (1980)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 12:10 |
![]() Redatelj: Umberto Lenzi Trajanje: 92 min Jezik: Talijanski Glume: Robert Kerman ... Mark Butler Janet Agren ... Sheila Morris Ivan Rassimov ... Jonas Melvyn Paola Senatore ... Diana Morris Me Me Lai ... Mowara Fiamma Maglione ... Alma Franco Fantasia ... Brat Reeves Franco Coduti ... Karan New Yorkom hara profesionalni ubojica koji žrtve likvidira koristeći strelice natopljene kobrinim otrovom. Kada ga napokon uhvate i ubiju, ispostavi se da je pripadao tajanstvenom kultu ljudoždera iz srca Nove Gvineje. Saznavši to, žena iz New Yorka kreće u potragu za sestrom nestalom u bespućima Nove Gvineje, vjerujući da je upravo u njihovim rukama. Prizori koje će ugledati šokirat će svijet... Mangiati Vivi! je jedan od brojnih filmova kanibalističke tematike koji su u 70-ima i 80-ima preplavili tržište poput npr. Cannibal Ferox 1 i 2, Cannibal Terror, Cannibal Holocaust itd. Izgleda da je Umberto Lenzi posebno obožavao taj žanr sudeći po činjenici da je autor dobrog broja tih naslova te ga se čak može nazvati i tvorcem pokreta zahvaljujući njegovom Il paese del sesso selvaggio iz 1972. godine. Iako definitivno ne može dostići uspjeh i kvalitetu kultnog Cannibal Holocausta, Mangiati Vivi! nudi sat i pol solidne kanibalističke zabave... Prijevod radi kolega BaglyasPeter
Ažurirao icemaher - 21.Veljaca/Feb.2013 u 22:24 |
|
![]() |
|
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Onryō Pridružen: 03.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2009 u 04:27 |
|
Ovo fino izgleda.
Gledaće se... Sećam se da sam još kao klinac gledao neku domaću TV dramu sa kanibalističkom pričom...neki beogradski kanibali se valjda pominju. Mislim da glumi Ružica Sokić, ali nisam siguran. Ono što mi ostalo u sećanju je Gojina slika "Saturn proždire svog sina", koja je pokazana na kraju. Postoji li tako nešto, ili sam ja umislio?? |
|
|
...rot and assimilate...
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2009 u 10:51 |
|
nisam čuo za to...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2013 u 18:04 |
|
prevod je najavio BaglyasPeter ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
BaglyasPeter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2013 u 20:45 |
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2013 u 20:52 |
|
Konacno titl, hvala!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |