| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Maine Pyaar Kyun Kiya (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Maine Pyaar Kyun Kiya (2005)Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2014 u 23:25 |
|
Maine Pyaar Kyun Kiya (2005) ![]() IMDb Režija: David Dhawan Scenarij: Sanjay Chhel, Rumi Jaffery Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 145 min Salman Khan ... Dr. Samir Malhotra Sushmita Sen ... Naina Katrina Kaif ... Sonia Sohail Khan ... Pyare Mohan Arshad Warsi ... Vicky Rajpal Yadav ... Thapa Beena Kak ... Mrs. Malhotra Pored toga to je odličan lekar Samir je i nepopravljivi ženskaroš. Žene ga vole, ali njega zanimaju one koje ne padaju tako lako na njegov šarm. Jedna od njih je lepa medicinska sestra i on se svojski trudi daje osvoji, a kad to i uspe napušta je pr prvom pominjanu braka i vezivanja. I kao što biva, upoznaje ženu u koju će da se zaljubi i poželi nešto više. Ona je čula da je on oženjen i želi da upozna njegovu ženu. Stvari se sve više komplikuju, sve je više ljudi upleteno i sve je teže izvući se iz gomile problema za koje je sam kriv. Prevod je uradila: Nessa TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |