| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mah nakorn Aka Citizen Dog (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Mah nakorn Aka Citizen Dog (2004)Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2015 u 22:23 |
|
Citizen Dog (2004) "Mah nakorn" (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija, Fantazija, Romansa Trajanje: 100 min Država: Tajland Jezik: Tajlandski, Engleski, Mandarinski Režija i scenario: Wisit Sasanatieng po romanu Koynucha Uloge: Mahasamut Boonyaruk ... Pod Saengthong Gate-Uthong ... Jin Sawatwong Palakawong Na Autthaya ... Yhod Nattha Wattanapaiboon ... Kong - vozač moto-taksija Raenkum Saninn ... baka Tajlandska verzija ‘Amelie’ Priča o mladom Podu, koji dolazi u Bangkok u želji da mu izraste rep. Tamo se zaljubi u Jin, opsesivno-kompulzivnu čistačicu opsjednutu bijelom knjigom koja joj je pala pod noge prilikom zrakoplovne nesreće. Usto, Podov život u gradu postaje jako, jako zanimljiv – upoznaje motorista-zombija koji je poginuo kada se slupao tijekom pljuska kaciga s neba, plišanog medvjedića beskućnika ovisnog o nikotinu, na kraju oženjenog za 22-godišnjakinju koja izgleda kao 8-godišnjakinja, ali i galeriju drugih neopisivih likova, poput prijatelja iz tvornice konzerviranih sardina s kojim je zamijenio odrezani prst ili lika opsjednutog lizanjem svega što mu se nađe na putu. više: zuti-titl Preveo/la: spacens |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2015 u 20:22 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |