| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Magasiskola Aka The Falcons (1970) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Magasiskola Aka The Falcons (1970)Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2014 u 23:07 |
|
Magasiskola (1970) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 100 min Država: Mađarska Jezik: Mađarski Režija i scenario: István Gaál po romanu Miklósa Mészölya Uloge: Ivan Andonov ... Fiú György Bánffy ... Lilik Judit Meszléry ... Teréz Film je osvojio nagradu žirija na filmskom festivalu u Kanu 1970. Mladić koji se zanima za ornitologiju dolazi na seosko imanje da proučava rad sokolara koji treniraju sokole za zaštitu useva od ptica. Glavni sokolar je hladan i bezdušan čovek koji traži savršenstvo od svih oko sebe. Njegov rad je njegov život i nije ga briga čak ni da li ga devojka vara sa drugim muškarcima. Mladić sve ovo posmatra pre odlaska iz ove potencijalno nečovečne situacije u neku bolju... Ova pripovest je jednostavni paravan za suptilna zapažanja o komunističkom sistemu i tome kako on depersonalizira pojedince. Prevod uradio Svetofil Ažurirao bojan969 - 17.Srpanj/Jul.2014 u 21:38 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2014 u 21:15 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |