| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Madame Sousatzka (1988) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Madame Sousatzka (1988)Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2014 u 19:20 |
|
Madame Sousatzka (1988) ![]() ![]() Režija: John Schlesinger Scenarij: Bernice Rubens, Ruth Prawer Jhabvala Žanr: Drama, Muzički Jezik: Engleski Država: UK Trajanje: 122 min Uloge: Shirley MacLaine ... Madame Yuvline Sousatzka Peggy Ashcroft ... Lady Emily Twiggy ... Jenny Shabana Azmi ... Sushila Sen Leigh Lawson ... Ronnie Blum Madame Sousatzka stara je učiteljica klavira, ekscentrična ruska imigrantica u Londonu, poznata po svojoj jedinstvenoj metodi i po strogosti. Na jednom koncertu prvi put čuje Maneka Sena, pristupi mu i ponudi, skoro prisli, da ga ona podučava. Za darovite učenike njezina je poduka besplatna, a osrednje i ne prima, ne traži novac za poduku, živi skromno, u kući koja je predviđena za rušenje u kojoj žive i stara Lady Emily i mlada zgodna Jenn. Jennyn posjetitelj je njezin agent, lovac na talente, koji, od prvog dana otkad čuje Maneka, zna da će dječakbiti prava zlatna koka. Manekova majka Sushila je nestrpljiva da on što prije počne zarađivati i izvuče ih iz bijede, pa netrpeljivo gleda na sporu i iscrpljujuću poduku madame Sousatzke, koja ne želi ni čuti za koncerte nastupe, jer zna da Manek još nije spreman. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |