| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lumumba (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lumumba (2000)Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 23:29 |
|
Lumumba (2000) ![]() ![]() Režija: Raoul Peck Scenarij: Pascal Bonitzer, Dan Edelstein Žanr: Biografski, Drama, Istorijski, Ratni Jezik: Francuski, Lingala, Engleski Država: Francuska, Belgija, Njemačka, Haiti Trajanje: 115 min Uloge: Eriq Ebouaney ... Patrice Émery Lumumba Alex Descas ... Joseph Mobutu Théophile Sowié ... Maurice Mpolo Maka Kotto ... Joseph Kasa Vubu Dieudonné Kabongo ... Godefroid Munungo Istinita priča o usponu na vlast i brutalnom ubojstvu bivšeg ocrnjenog, a kasnije rehabilitiranog vođe nezavisnog Konga, Patricea Lumumba. Režiser Peck, koristeći nove povijesne dokaze, u filmu se koncentrira na događaje prije i poslije neovisnosti Republike Kongo od Belgije u junu 1960. Preveo: vdarkov ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |