| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lost Girl (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lost Girl (2010)Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2012 u 17:00 |
|
Ova serija prati supernatprirodnu zavodnicu po imenu Bo (Anna Silk), koja se hrani seksualnom energijom ljudi odnosno momaka. Odrastajući u okviru ljudske porodice ona nema razloga da veruje da je drugačija od ostalih devojaka, sve dok jednog dana ne iscedi životnu energiju iz svog momka prilikom njihovog prvog seksulanog odnosa. U takvom stanju ona beži od kuće i otkriva da je ona u stvari stvorenje po imenu Succubus i da samo izgleda kao ljudsko biće kao i da je ona jedna od malobrojnih pripadnika njene vrste. Suočena s ovim ona će pokušati da naće tanku liniju između ljudskosti i svog pravog identiteta i krenuće u misiju kako bi otkrila sve tajne svog pravog porekla.3, Žanr: Fantastika, misterija Izvor: Prijevodi Online
Ažurirao Gor@n88 - 24.Sijecanj/Jan.2012 u 17:01 |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2015 u 02:49 |
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2015 u 00:37 |
|
5. sezona je i poslednja. Otkazano.
![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2015 u 11:03 |
|
Ovo sam gledala sa snajkom i prestala sam sa gledanjem kad sam se preselila u svoj stan. Nemam pojma koja je sezona u pitanju, znam samo da je onaj njen valjda morao da se odrekne srca ili ljubavi, nešto tako. Jesam li štogod propustila?
![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |