| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Looking (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Looking (2014)Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2015 u 17:28 |
|
Looking (2014) ![]() Žanr: Komedija, Drama Trajanje: 30 min Država: Amerika Jezik: Engleski Scenario: Michael Lannan Uloge: Jonathan Groff ... Patrick Murray Frankie J. Alvarez ... Agustín Murray Bartlett ... Dom Lauren Weedman ... Doris Raúl Castillo ... Richie Ventura HBO-ova humoristična serija o trojici prijatelja u tridesetima koji žive u San Franciscu i istražuju uzbudljive te katkad neodoljive mogućnosti dostupne novoj generaciji gay muškaraca. Ovu trojicu možda veže prijateljstvo, ali svaki je u znatno drukčijoj životnoj fazi: Patrick je 29-godišnji dizajner videoigara koji ponovno počinje izlaziti na spojeve nakon zaruka bivšeg dečka; nadobudni umjetnik, 31-godišnji Augustin, razmatra ideju monogamije usred selidbe u zajednički stan s dečkom; a najstariji član skupine, 39-godišnji dugogodišnji konobar Dom na pragu je sredovječne dobi, a da nije ispunio ni romantične ni profesionalne snove. Priče ovog trojca dramatično se isprepleću dok oni tragaju za srećom i intimnošću u dobu u kojem gay muškarci imaju više izbora – i prava – nego ikad. U seriji važnu ulogu također igra progresivna, nepredvidiva i seksualno otvorena kultura Bay Area, gdje stvarne lokacije u San Franciscu služe kao kulise za život ove skupine. Svijet serije upotpunjavaju Domova cimerica Doris, Augustinov dečko Frank i Patrickov kolega s posla Owen, kao i potencijalni budući dečki Kevin, Lynn i Richie. izvor: mojtv Seriju prevodi Ingwarmar |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2015 u 21:21 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |