| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
London Town (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: London Town (2016)Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2016 u 14:15 |
|
London Town (2016) ![]() Žanr: Drama, Muzika Trajanje: 82 min Država: Engleska, Amerika, Ujedinjeni Arapski Emirati Jezik: Engleski Režija: Derrick Borte Scenario: Matt Brown, Sonya Gildea Uloge: Natascha McElhone ... Sandrine Jonathan Rhys Meyers ... Joe Strummer Tom Hughes ... Johnny Dougray Scott ... Nick Baker Daniel Huttlestone ... Shay Baker Kerry Howard ... Penelope Paul Blackwell ... Skinhead Kada 15-ogodišnji Shay po prvi put čuje muziku The Clasha, to mu otvara novi svet društvene svesti i prkosa establišmentu, nepoznatog u njegovom bezperspektivnom predgrađu Londona. Prevod uradio robin12345 Ažurirao bojan969 - 13.Studeni/Nov.2016 u 14:27 |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2016 u 16:57 |
|
1978g. u Londonu je bila "vruća" godina. Na vlast se sprema "Željezna
Lady" Margaret Thatcher, London gori. Sukobi na ulicama, ekonomsko
beznađe i...pojava punka. U tom miljeu u predgrađu Londona, Wansteadu,
15g Shayu ne cvjetaju ruže. Tata mu radi dva posla, prvo u trgovini
klavirima, a navečer kao taksista, vremena su teška. Shay osim škole,
mora paziti na malu sestricu, kuhati, voditi brigu o domu i ..biti
teenager.Upravo će ljeto 1978 zauvijek promjeniti Shaya. Ući će igrom
slučaja na mala vrata u Londonsku punk scenu, zaljubiti se, šorati se sa
skinheadsima. I najvažnije - sprijateljiti s Joe Strummerom.
Meni je ovaj film prirastao srcu, tri sam se dana družio s njime. Kada sam odrastao, The Clash je bilo obvezatno štivo. Naravno da sam oduševljen filmom. Rekao bih ovako, svim ljubiteljima Clasha, obavezno štivo, Johnatan Rhys Meyers je savršeni Strummer. Ostalima preporuka da pogledaju film jer znam da ima kvalitetu za najširi krug gledatelja. U ostalom svi smo mi nekada bili teenageri, neki su to i sada. Topla preporuka! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |