| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lichter Aka Distant Lights (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lichter Aka Distant Lights (2003)Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2013 u 16:45 |
|
Lichter (2003) * Distant Lights * ![]() IMDb Režija: Hans-Christian Schmid Scenarij: Hans-Christian Schmid Žanr: Drama Jezik: Njemački, Poljski, Ruski Država: Njemačka Trajanje: 105 min Andrzej Górak ... LKW Fahrer Anna Yanovskaya ... Anna Sergey Frolov ... Dimitri Bartek Wójtowicz ... Petja Ivan Shvedoff ... Kolya Andrej Liousikov ... Oleg Sergey Kalantay ... Flüchtling Nikolaus Kieselmann ... Flüchtling Juri Konkov ... Flüchtling Wojciech Klimowicz ... Flüchtling Boris Raskin ... Flüchtling Jana Pfeffer ... Flüchtling Njemački film 'Lichter' nam, kroz različite epizode koje se odigravaju na poljsko njemačkoj granici, pokaže drugu stranu izbjeglištva i njihove puteve nade. Kroz sudbine mnogih reflektiraju sliku života na prostorima graničnog područja rijeke Odre: Ukrajinci koji žele prijeći granicu ilegalno i ući u Njemačku, tvrtka koja želi graditi novu tvornicu, poljski vozač taksija očajnički treba novac... Filmski portret poljskog, odnosno, njemačkog odnosa do izbjeglica prikaže nam majstorski balans između njihove naklonjenosti i manipulacije. NAGRADE: 2003: German Film Awards Dobitnik nagrade za najbolji film Devid Striesow, dobitnik nagrade za najbolju sporednu ulogu 2003: European Film Awards Bogumil Godfrejow, nominacija za najbolju kameru 2003: Berlin International Film Festival Hans-Christian Schmid, dobitnik nagrade FIPRESCI i nominacija nagrade 'Golden Berlin Bear' 2004: Bavarian Film Awards Film je dobitnik nagrade za najbolju produkciju i scenarij Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |