| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les combattants Aka Love at First Fight (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les combattants Aka Love at First Fight (2014)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 20:10 |
|
Love at First Fight (2014) "Les combattants" (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija, Romansa Trajanje: 98 min Država: Francuska Jezik: Francuski Režija: Thomas Cailley Scenario: Thomas Cailley, Claude Le Pape Uloge: Adele Haenel ... Madeleine Beaulieu Kévin Azais ... Arnaud Labrede Antoine Laurent ... Manu Labrede Brigitte Roüan ... Hélene Labrede William Lebghil ... Xavier Arno ima nameru da provede mirno leto. Ali, naleće na Medlin, koja je njegova sušta suprotnost. On, ne očekuje ništa, dok se ona priprema za najgore. Ali, to je ljubav... izvor: filmovanje Prevod uradio digor6 Ažurirao bojan969 - 04.Srpanj/Jul.2015 u 22:04 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2015 u 17:10 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |