| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les Bonnes Femmes Aka The Good Time Girls (1960) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les Bonnes Femmes Aka The Good Time Girls (1960)Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2015 u 19:41 |
|
Les Bonnes Femmes Aka The Good Time Girls (1960) ![]() ![]() Režija: Claude Chabrol Scenarij: Paul Gégauff, Claude Chabrol Žanr: Drama, Misterij, Romansa Jezik: Francuski, Talijanski Država: Francuska, Italija Trajanje: 100 min Uloge: Bernadette Lafont ... Jane Clotilde Joano ... Jacqueline Stéphane Audran ... Ginette Lucile Saint-Simon ... Rita Pierre Bertin ... Monsieur Belin Četiri mlade djevojke, Jacqueline, Ginette, Rita i Jane, rade zajedno na istom radnom mjestu sa šefom koji propovijeda moral, no u praksi ga se ne drži. One pak, svaka na svoj način, traže ljubav i sreću. Jane ima dečka u vojsci, no povremeno se nalazi i s drugim muškarcima, Rita ima zaručnika čijoj je obitelji stalo do društvenog ugleda, Ginette svake noći misteriozno nestaje, a Jacqueline stalno prati neki mladić na motoru. Prevod je uradio: Filaret TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |