| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lassie Come Home (1943) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lassie Come Home (1943)Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2014 u 22:43 |
|
Lassie Come Home (1943) ![]() ![]() Režija: Fred M. Wilcox Scenarij: Hugo Butler, Eric Knight Žanr: Avantura, Drama, Obiteljski Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 89 min Uloge: Roddy McDowall ... Joe Carraclough Donald Crisp ... Sam Carraclough Dame May Whitty ... Dally Edmund Gwenn ... Rowlie Nigel Bruce ... Duke of Rudling 'Lassie se vraća kući' jedan je od najpopularnijih filmova za djecu svih vremena, snimljen prema vrlo omiljenom romanu englesko-američkog pisca Erica Knighta. U malom mjestu u Yorkshireu živi dječak Joe Carraclough sa svojim roditeljima i nerazdvojnim pratiocem, škotskim ovčarom Lassie. Kako je obitelj siromašna, a otac nema posao, oni su prisiljeni prodati psa bogatom škotskom vojvodi, kolekcionaru pasa, oduševljenom njegovom ljepotom. Nakon što dva puta bježi iz vojvodine yorkshireske rezidencije i vraća se Joeu, vojvoda ga povede sa sobom na imanje u Škotsku. Usprkos velikoj udaljenosti, Lassie neće odustati od svoje namjere da se zauvijek vrati svome pravome vlasniku. Preveo: duke_of_earl TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |