| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lady Chatterley's Lover (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lady Chatterley's Lover (2015)Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2016 u 22:23 |
![]() Žanr: Drama, Romansa Trajanje: 89 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija i scenario: Jed Mercurio po romanu D.H. Lawrenca Uloge: Holliday Grainger ... Lady Constance Chatterley Richard Madden ... Oliver Mellors James Norton ... Sir Clifford Chatterley Jodie Comer ... Ivy Bolton Edward Holcroft ... Duncan Forbes Eve Ponsonby ... Hilda Reid Howard Ward ... Betts „Ljubavnik ledi Četerli“ (engl. Lady Chatterley's Lover) televizijski je film iz 2015. u produkciji britanskog kanala Bi-Bi-Si u režiji Džeda Merkurija, sa Holidej Grejndžer, Ričardom Madenom i Džejmsom Nortonom u glavnim ulogama. Scenario je napisan na osnovu istoimenog romana D. H. Lorensa iz 1928, koji je decenijama izazivao kontroverze i zabrane zbog eksplicitnog opisa seksualnog odnosa i brojnih vulgarizama. Zaplet se temelji na ljubavnom trouglu između ledi Konstans Četerli, njenog impotentnog muža sera Kliforda Četerlija i njenog ljubavnika Olivera Melorsa, lovočuvara na njihovom imanju. Ovo je šesta igrana dugometražna adaptacija „Ljubavnika ledi Četerli“, ne računajući filmove koji su delimično zasnovani na ovom klasiku britanske književnosti. Prevod najavila Beca011 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2016 u 03:28 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
boron
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2009 Lokacija: N Sad Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 18:33 |
|
Zenski deo auditorijuma ce biti zadovoljan ovim filmom.Klasika is tog zanra.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |