| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La vendedora de rosas Aka The Rose Seller (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La vendedora de rosas Aka The Rose Seller (1998)Objavljeno: 29.Svibanj/May.2016 u 21:58 |
|
La vendedora de rosas (1998) Aka The Rose Seller ![]() Režija: Víctor Gaviria Scenarij: Víctor Gaviria Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Kolumbija Trajanje: 116 min Lady Tabares ... Mónica Marta Correa ... Judy Mileider Gil ... Andrea Diana Murillo ... Cachetona Liliana Giraldo ... Claudia Yuli García Álex Bedoya ... Milton Film temelji na bajci 'Djevojčica sa šibicama' Hans Christiana Andersena. Trinaestogodišnja Mónica provodi život na ulici i preživljava se prodajom cvijeća parovima u lokalnim noćnim odredištima. Ona, kao i mnoge djevojke sa ulice, većinu zarade troše na drogu i ljepilo koje udišu. Uskoro joj se pridruži desetogodišnja Andrea koja nakon što je majka istuče, pobjegne od kuće u želji za većom slobodom. NAGRADE: 1998 - Cannes Film Festival Víctor Gaviria, nominacija nagrade Zlatna Palma Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3365 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2016 u 10:28 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2016 u 22:37 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |