| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La moutarde me monte au nez Aka I'm Losing My Temper (1974) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La moutarde me monte au nez Aka I'm Losing My Temper (1974)Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 21:55 |
|
I'm Losing My Temper Aka Lucky Pierre (1974) "La moutarde me monte au nez" (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 92 min Država: Francuska Jezik: Francuski Režija: Claude Zidi Scenario: Michel Fabre, Pierre Richard Uloge: Pierre Richard ... Pierre Durois Jane Birkin ... Jackie Logan Claude Piéplu ... doktor Hubert Durois Jean Martin ... direktor Danielle Minazzoli ... Danielle Pierre je nastavnik matematike u ženskoj gimnaziji. Stalno upada u smešne situacije zbog svoje pitome prirode i spremnosti da pomogne svima. Na snimanju filma koje se dešava u gradu, upoznaje slavnu glumicu, stiče njenu naklonost i provodi noć s njom. Ali nehotice sve o tome kaže lokalnom novinaru i to osvane u novinama pod skandaloznim naslovom - "Kako sam proveo noć sa zvezdom". Pierre postaje slavan (i među učenicama), glumica je besna, a Pierrov otac lekar i kandidat za gradonačelnika smešta Pierra u bolnicu kako bi umanjio skandal. Ali Pierre beži iz bolnice... Prevod uradio drvebra |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |