Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La marche de l'empereur (2005)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La marche de l'empereur (2005)

La marche de l'empereur

La marche de l'empereur (2005)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2005

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

80 min

Režija:

Luc Jacquet

Scenarij:

Michel Fessler
, Luc Jacquet
, Jordan Roberts

Glavne uloge:

Morgan Freeman
  >  Narrator (voice)
Amitabh Bachchan
  >  Narrator (voice)
Romane Bohringer
  >  La mère (voice)
Charles Berling
  >  Le père (voice)
Gösta Ekman
  >  Narrator (voice)
Fiorello
  >  Narrator (voice)
Sofie Gråbøl
  >  Narrator (voice)
Hikari Ishida
  >  Haha-Penguin (voice)
Marek Kondrat
  >  Narrator (voice)
Takao Osawa
  >  Chichi-Penguin (voice)
Jules Sitruk
  >  Le bébé (voice)
Ryunosuke Kamiki
  >  Ko-Penguin (voice)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La marche de l'empereur (2005)
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 11:20
La Marche De l'empereur aka March Of The Penguins (2005)

SADRŽAJ
Svake godine u isto vrijeme pingvini putuju na mjesto gdje se misle razmnožavati.Put je dugačak otprilike oko mjesec dana.Kad dođu do tog mjesta započinje parenje.Pošto je uvijek manje mužjaka,žene se bore za njih i ona koja dobije meč može se početi pariti.Mužjak cijelo vrijeme uz ženku stoji i  strpljivo čeka nekih mjesec dana dok ženka ne izlježe jaje.Kad jaje napokon dođe,ženka se diže sa njega te ga daje mužjaku na čuvanje,a on ih nosi  na svojim stopalima dok se ona ide nahraniti te uzeti zalihe za mladunca.Mužjak za to vrijeme čuva mladunca otprilike dva mjeseca bez hrane i na temperaturi od -40° do -60° dok se ne vrati ženka.Kad dođe ženka,tek se onda  mužjak može ići nahraniti.Nakon provedenih 4 mjeseca i više bez hrane,mužjaci se napokon mogu početi hraniti,ali pred sobom još imaju put od mjesec dana hodanja tako da neki od njih ugibaju od gladi i iscrpljenosti.
Da postoji nagrada za najboljeg roditelja ja bi je odmah dodijelio mužjaku pingvina.

PROIZVODNJA
Bonne Pioche,APC,Buena Vista Internacional Film Production France,NationalGeografic Films,Canal+

ŽANR
Dokumentarac

TRAJANJE
80 min

NAGRADE
Nominiran je u 18 kategorija.Osvojio je oskara za najbolji dokumentarac te još 10 prestižnih nagrada.

REŽIJA
Luc Jacquet

SCENARIJ
Jordan Roberts,Luc Jacquet

ULOGE
Charles Berling...daje glas ocu pingvina
Romane Bohringer...daje glas majci pingvina
Jules Sitruk...daje glas bebi pingvinu
Morgan Freeman...narator

TRAILER

TITLOVI

Ažurirao Salvador - 09.Sijecanj/Jan.2011 u 14:15
Na vrh
dilan_dog View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Barbie's sugar daddy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dilan_dog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 19:17
Ej bre, pa ovo uopste ne izgleda lose. Smile
Mislim na trajler... silne nagrade... Morgan Friman... uvek manje muzjaka pa se zenke... LOL
Nisam gledao ali iz ovih stopa krecem na skidanje. Dokumentarca, naravno. LOL
Svaka cast Salvadore. Thumbs Up

Ažurirao dilan_dog - 12.Sijecanj/Jan.2011 u 14:07
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 20:00
Ja sam znao za taj dokumentarac već godinama,ali tek sam ga jučer pogledao.Nekako sam ga zaobilazio,neznam ni sam zašto možda zbog puno dokumentaraca koje sam pogledao ali samo mala nekolicina se je uzdizala za moj istančan okus pa me je sve to smorilo,ali na svu sreću sam se prevario.Bio je to pun poogodak.Wink
Na vrh
segrt View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj segrt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2011 u 08:30
Ovaj dokumentarac mi je sledeći na gledanju!
Hvala mnogo za prevod Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.