| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La danza de la realidad Aka The Dance of Reality (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La danza de la realidad Aka The Dance of Reality (2013)Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2014 u 23:50 |
|
La danza de la realidad (2013) * The Dance of Reality * ![]() IMDb Režija: Alejandro Jodorowsky Scenarij: Alejandro Jodorowsky Žanr: Biografski, Drama, Fantazija Jezik: Španski Država: Čile, Francuska Trajanje: 130 min Brontis Jodorowsky ... Jaime Pamela Flores ... Sara Jeremias Herskovits ... Alejandro as a child Alejandro Jodorowsky ... Alejandro as an Adult Bastián Bodenhöfer ... Carlos Ibáñes Adan Jodorowsky ... Anarchist Axel Jodorowsky ... Theosophist 'Oslobodiviši se svog iluzijskog Ja, očajnički sam tragao za putem i smislom života'. Nedvosmisleno jedinstven biografski projekt Alejandra Jodorowskog - rekonstrukcija njegovih nevjerovatnih životnih avantura - odlično je sumiran u ovoj jednoj rečenici. Ovaj legendarni autor film je smjestio u svoje rodno mesto, Tokopilju, primorski gradić na samm rubu čileanske pustinje. Upravo ovdje Jodorowsky je shvatio srž realnosti kroz nesretno i otuđeno detinjstvo. Ovo ostvarenje predstavlja svojevrsni autentičan ogled imaginarne autobiografije, ali ne i znanstvene fantastike jer su svi likovi, mjesta i događaji stvarni. Stvarni, ali vođeni rediteljevim životnim principom - neprestanim trudom da proširi svoju maštu, pomakne granice mogućeg i dosegne potencijal za preobraženjem koji leži u svakom od nas. Prevod je uradio: mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |