| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La chamade Aka Heartbeat (1968) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La chamade Aka Heartbeat (1968)Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 13:51 |
|
La chamade (1968) * Heartbeat * ![]() IMDb Režija: Alain Cavalier Scenarij: Françoise Sagan, prema vlastitom romanu Žanr: Drama, Romansa Jezik: Francuski Država: Francuska, Italija Trajanje: 103 min Catherine Deneuve ... Lucile Michel Piccoli ... Charles Roger Van Hool ... Antoine Amidou ... Etienne Philippine Pascal ... Claire Dvadesetpetogodišnjoj Lucile, lijepoj ljubavnici starijeg, bogatog i dobrodušnog biznismena Charlesa, odgovara da bude mažena i pažena, ali ne voli svog mecenu. Kada upozna mladića svojih godina, šarmantnog Antoina, zaljubi se na prvi pogled i započne vezu sa njim. Uz njega upozna pravi život, počne raditi i ubrzo ostane trudna, ali nenavikla na oskudicu, Lucile se obrati Charlesu za pomoć. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |