| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
L'argent de poche Aka Small Change (1976) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: L'argent de poche Aka Small Change (1976)Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 23:49 |
|
L'argent de poche (1976) * Small Change * ![]() IMDb Režija: François Truffaut Scenarij: François Truffaut, Suzanne Schiffman Žanr: Komedija, Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 104 min Nicole Félix ... Grégory's mother Chantal Mercier ... Chantal Petit, the Schoolteacher Jean-François Stévenin ... Jean-François Richet, the Schoolteacher Virginie Thévenet ... Lydie Richet Tania Torrens ... Nadine Riffle, hairdresser René Barnerias ... Monsieur Desmouceaux, Patrick's father Katy Carayon ... Sylvie's Mother Jean-Marie Carayon ... Police inspector, Sylvie's father Annie Chevaldonne ... Nurse Francis Devlaeminck ... Monsieur Riffle, hairdresser, Laurent's father Michel Dissart ... Monsieur Lomay, constable Michele Heyraud ... Madame Deluca Radnja filma ove poetične komedije velikog majstora francuskog filma smještena je u ruralni gradić u kojem pratimo živote nekoliko djece i kroz njihove oči svijet odraslih. Patrick živi sa ocem koji je invalid i zaljubljen je do ušiju u mamu svog najboljeg prijatelja Laurenta. Sylvia koja je morala ostati za kaznu kod kuće iz inata za vrijeme roditeljske odsutnosti napravi pravu dramu. Film je sastavljen iz takvih serija duhovitih i sentimentalnih vinjeta koje nam prikazuju svijet mladih, njihove svakodnevne događaje, nevolje i radosti u školi i kod kuće. NAGRADE: 1976 - Berlin International Film Festival François Truffaut, dobitnik nagrade OCIC, nominacija nagrade Zlatni Medvjed 1976 - Chicago International Film Festival François Truffaut, nominacija nagrade Gold Hugo 1976 - Kansas City Film Critics Circle Awards Dobitnik nagrade KCFCC za najbolji strani film 1976 - National Board of Review, USA Dobitinik nagrade NBR 1977 - Golden Globes, USA Nominacija nagrade za najbolji strani film Prevod je uradio: drvebra TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 21:45 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |