| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
L'étrange couleur des larmes de ton corps Aka The Strange Color of Your Body's Tears (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: L'étrange couleur des larmes de ton corps Aka The Strange Color of Your Body's Tears (2013)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 19:38 |
|
L'étrange couleur des larmes de ton corps (2013) * The Strange Color of Your Body's Tears * ![]() IMDb Režija: Hélène Cattet, Bruno Forzani Scenarij: Hélène Cattet, Bruno Forzani Žanr: Misterij, Triler Jezik: Francuski, Danski, Flamski Država: Belgija, Francuska, Luksemburg Trajanje: 102 min Klaus Tange ... Dan Kristensen Ursula Bedena Joe Koener Birgit Yew Hans de Munter Anna D'Annunzio Jean-Michel Vovk Manon Beuchot Romain Roll Lolita Oosterlynck Delphine Brual Dan Kristenson i njegova žena su sasvim običan par koji žive u pariškom stanu. Kada njegova žena nestane iz iznutra zaključanog stana, Dan krene u potragu za njom. Potraga ga vodi na psihološko putovanje zapetljano poput košmara u kojoj se susreće sa neobičnim nestancima drugih osoba. Prevod je uradio: intoxic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |