| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kung Liljekonvalje av dungen (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kung Liljekonvalje av dungen (2013)Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2013 u 20:58 |
|
Kung Liljekonvalje av dungen (2013) ![]() IMDb Režija: Christian Eklöw, Christopher Panov Scenarij: Jonna Bolin-Cullberg, prema romanu Marie Lang Žanr: Krimi Jezik: Švedski Država: Švedska Trajanje: 90 min Tuva Novotny ... Puck Linus Wahlgren ... Eje Ola Rapace ... Christer Maya Hansson-Bergqvist ... Anneli Ulric von der Esch ... Axel Ida Marianne Vassbotn Klasson ... Dina Bengt Järnblad ... Egon Irma von Platen ... Elvira Maria Sid ... Fanny Lena B. Eriksson ... Gretel Inga Landgré ... Gustava Eva Millberg ... Helena Alexander Stocks ... Joakim Victor von Schirach ... Kalle Fredrik Dolk ... Leo Berggren Film 'Kung Liljekonvalje av dungen' je ekranizacija istoimenog romana autorice Marie Lang. U proleće, umirnom seoskom mestu dolaze gosti na venčanje. Ali se na samoj ceremoniji ne pojavljuje mlada. Zaplet koji je pred vama je u stilu Agate Kristi. Ovo je druga priča od ukupno šest koliko će biti ekranizovane ove godine. U narednih nekoliko dana će biti prevedena i prva priča 'Mördaren ljuger inte ensam' gde se ustvari upoznajete sa glavnim likovima. Prevod i najavu za temu je napravio sipa TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Grmeclija
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 07.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Apatin Status: Offline Points: 69 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2013 u 09:21 |
|
Pravi pogodak, hvala za najavu i prevod. U mojoj kući vole autorku Lang, a tek ovo...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |