| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
King George and Queen Mary: The Royals Who Rescued the Monarchy (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: King George and Queen Mary: The Royals Who Rescued the Monarchy (2012)Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2016 u 23:02 |
|
King George and Queen Mary: The Royals Who Rescued the Monarchy (2012) ![]() Žanr: Dokumentarni Trajanje: 2 x 50 min Država: Engleska Jezik: Emgleski Dvodijelni portret djeda i bake Elizabete II, kralja Georgea V. i kraljice Marije ispituje trajnu ostavštinu para koji je spasio monarhiju od moguće katastrofe. Film istražuje živote kralja i kraljice koji su na sve načine pokušali modernizirati britansku monarhiju tijekom i nakon Prvog svjetskog rata. Saznat ćete više o tome kako je naziv dinastije Sachsen-Coburg-Gotha promijenjen u dinastiju Windsor da se spriječe sličnosti s Njemačkom zbog rata te kako su se George i Mary upoznali (dogovoren brak), kako su funkcionirali, kakav su imali odnos s djecom... izvor: mojtv Prevela LjubicaSP |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2016 u 20:23 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2016 u 15:25 |
|
U titlovima ne piše naziv dokumentarca na srpskom?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |