| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kid (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kid (2012)Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2013 u 16:09 |
|
Kid (2012) ![]() IMDb Režija: Fien Troch Scenarij: Fien Troch Žanr: Drama Jezik: Nizozemski Država: Belgija, Nizozemska, Njemačka Trajanje: 90 min Bent Simons ... Kid Gabriela Carrizo ... Mother Maarten Meeusen ... Billy Rit Ghoos ... Maria René Jacobs ... Uncle Bob Sander van Sweevelt ... Misty Jasper Van Luyck ... John Laurens Vervoort ... Farm Worker Jo Helsen ... Teacher Ludo Mertens ... Gym Professor Herman Schoors ... School Director Koen Geuens ... Interviewer 'Kid' treći film Fiena Trocha, čiji je prvijenac 'Someone Else’s Happiness' bio službeni kandidat Belgije za Oscara 2006, djelo je sporog tempa i dubokih emocija. Priča postavljena na nizozemskom govornom području Belgije, proučava razoran uticaj vanjskih i unutrašnjih pritisaka na mladu seosku obitelj s posebnim naglaskom na naslovni lik, ranljivog sedmogodišnjaka. Prevod je uradio titler TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |