| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Karbala (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Karbala (2015)Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2016 u 15:07 |
|
Karbala (2015) ![]() Žanr: Drama, Rat Trajanje: 115 min Država: Poljska, Bugarska Jezik: Poljski Režija i scenario: Krzysztof Lukaszewicz Uloge: Bartlomiej Topa ... Kalicki Antoni Królikowski ... Kamil Grad Hristo Shopov ... Getow Atheer Adel ... Fraid Leszek Lichota ... Malenczuk 'Maly' Michal Zurawski ... Waszczuk 'Starszy' Godina je 2004. U toku je operacija "sloboda Iraku". Za vreme praznika Ašure, irački pobunjenici lojalni šiitskom vođi Muqtada Al-Sadru pokreću pobunu. Gradska kuća u Karbali je odesečena, a u njoj je 40 poljskih i 40 bugarskih vojnika, sa zalihama hrane i municije za samo 24 sata borbe... Prevod uradio/la robin12345 Ažurirao bojan969 - 20.Veljaca/Feb.2016 u 18:05 |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2016 u 14:29 |
|
Odličan film , pomalo podsjeća na " Pad crnog jastreba ".Isto snimljen po istinitom događaju.Uglavnom vrhunski ratni film , pa tko kaže , poljski je, gadno griješi , sve je napravljeno vrhunski , od castinga do ritma filma.Uostalom meni su europski filmovi draži od Hollywooda..
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2016 u 16:03 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |