| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kaptein Sabeltann Og Skatten I Lama Rama Aka Captain Sabertooth And The Treassure Of Lama Rama (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kerestur
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2012 Lokacija: Ruski Krstur Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kaptein Sabeltann Og Skatten I Lama Rama Aka Captain Sabertooth And The Treassure Of Lama Rama (2014)Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2017 u 14:05 |
|
Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama (2014)
Captain Sabertooth and the Treassure of Lama Rama ![]() Režija: John Andreas Andersen, Lisa Marie Gamlem Scenario: Terje Formoe, Lars Gudmestad Žanr: Avanturistički, dečiji, komedija Jezik: norveški Država: Norveška, Velika Britanija Trajanje: 1:36:17 Uloge: Vinjar Pettersen ... Pinki Odd-Magnus Williamson ... Langeman Kyrre Haugen Sydness ... Kapetan Sabljozubi Pia Tjelta ... Roza Anders Baasmo Christiansen ... Kralj Rufus Priča o Kapetanu Sabljozubom je prava gusarska avantura koja se proteže kroz sedam mora u potrazi za blagom Lama Rame. Dečak Pinki se pridružuje Kapetanu Sabljozubom na opasnom i uzbudljivom putovanju u potrazi za blagom i svojim pravim ocem. Priča o avanturama Kapetana Sabljozuba je vrlo popularna u Norveškoj, a „Kapetan Sabljozubi i blago Lama Rame“ ![]() ![]() Ažurirao kerestur - 13.Veljaca/Feb.2017 u 09:45 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2017 u 18:54 |
|
kerestur hvala za prevod ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |